Tale i Microsoft Teams

Dagens ansatte og arbeidsgivere, har behov for fleksible løsninger for kommunikasjon og samhandling. Å kunne ringe fra PC eller nettbrett, eller overføre videomøtet fra PC til mobil, slik at det er mulig å delta i møter på reise er noe som stadig flere har behov for. Telefoni som en del av Microsoft Teams løser disse behovene gjennom smarte funksjoner som lar ansatte jobbe uavhengig av tid og sted.

Med tale i Microsoft Teams og Saga Mobilt Bedriftsnett får våre kunder en komplett kommunikasjonsløsning hvor all samhandling foregår i ett felles grensesnitt. Her kan kollegaer, partnere og kunder møtes og jobbe sammen ved hjelp av e-post, chat, mobil, IP telefoni, videosamtaler, online møter og deling av dokumenter. Bedriften kan enkelt dele dokumenter og samarbeide uavhengig hvor medarbeiderne jobber; på kontoret, på hjemmekontor eller på reise. Med tale i Teams oppnår bedriften en effektiv og fleksibel kommunikasjon og samhandling.

Fordeler med tale i Teams

Komplett løsning
Med samordnet kommunikasjon fra Saga Mobil får man en komplett og markedsledende løsning for samordnet Kommunikasjon.

Integrasjon til mobil og telefoni
All samhandling og kommunikasjon gjøres fra Office 365 – Teams, og bedriftens ansatte kan bruke samme grensesnitt på PC, mobil eller nettbrett for å jobbe sammen. Ansatte kan bruke PC ‘en som mobil, og mobilen som PC. Den man ringer til trenger ikke å bruke Microsoft Teams, eller være tilkoblet en PC. Samtalen går direkte til mobilen eller fasttelefonen. Taleintegrasjon er en tilleggstjeneste til Office 365 og Microsoft Teams.

Kun ett nummer
Den ansatte har kun ett nummer, og samtaler kommer samtidig inn på PC, mobil, SIP bordtelefon og nettbrett. Den ansatte har mulighet til å velge hvor samtalen skal besvares avhengig av arbeidssituasjon. På PC, mobil, bordtelefon eller nettbrett.

Følg oss på sosiale medier