Om Saga Mobil

Saga Mobil er en utfordrer i det norske mobilmarkedet!

Vi har en desentralisert organisasjon for å være nært våre kunder, og kun unntaksvis vil du se noen av oss i svart dress og slips. Det vi tror på er nærhet til kundene, og en kundeservice der du raskt får snakke med noen som behandler deg med respekt og med solid kunnskap – og forståelse for hvordan det er å være kunde!

Vi har produkter og løsninger som passer for alle – fra det minste privatabonnementet som passer best for de som ikke har så stort behov for mobil kommunikasjon, til det største bredbåndet vårt på 1 TB!

Hos oss er alle velkommen, men vår spesialitet er å skreddersy løsninger for bedrifter – enten det er et enkeltmannsforetak eller et stort konsern. Felles for de fleste bedrifter er at de har kommunikasjonsbehov som går langt utover det å ringe i en mobiltelefon. God tilgjengelighet gjennom mobile sentralbord, integrasjon av lyd og bilde gjennom Teams, og produkter for «tingenes internett» er alle områder der vi leverer gode og konkurransedyktige løsninger.

Vi leverer i hele landet, og selv om vi med vitende og vilje har valgt en nordnorsk profil, så handler det mer om hvor vi kommer fra og hva vi står for! Hos oss finner du ingen skjulte gebyrer eller liten skrift, og språket er rett fram og forståelig. Gjør vi en avtale så holder vi det vi lover – og gjør vi en feil så ordner vi opp!

Velkommen skal du være til Saga Mobil!

Jan Inge Johnsen
Daglig leder
e-post: jan@sagamobil.no

Følg oss på sosiale medier