M2M – IoT

IoT-løsninger krever mobilnett som gir god dekning og kapasitet. Vi tilbyr løsninger som støtter tradisjonell M2M eller 4G/5G-teknologi. Vi har IoT-abonnement som støtter ulike behov. Vi har abonnement for deg som trenger lite eller mye data, eller har behov for løsninger som også fungerer i utlandet. Vi kan også tilby IOT løsning hvor mange simkort bruker data av samme datapakke. Nedenfor finner du oversikt over våre abonnement.

Telemetri Pris
Etablering 0,00
Månedsavgift 29,00
SMS 0,49
MMS 1,99
MB 0,79
Tale 0,49
Oppstart 0,59

Hastighet 1mb/s. Prisene er eks. mva.

Mobilt bredbånd* Pris Makspris
SAGA Bredbånd bedrift 1GB 99,- 159,-

Rome like Home – bruk i EU/EØS er inkludert i datapakken. Bruk utenfor EU/EØS faktureres pr MB iht til prisliste for bruk i utland. Hastighet for bruk utenfor Norden og EU/EØS er 40kbits.

Prisene er eks. mva.

*Bruk over inkludert innhold faktureres med kr 0,79 (eks. mva.) pr MB. Sperring når bruken har oversteget makspris.

Saga Bredbånd Delt Data er et abonnement hvor flere simkort deler felles datapakke. Delt Data krever liten administrasjon, og er det behov for data over inkludert innhold datapakken, er det automatisk påfyll av ny pakke. Vi tilbyr 2 ulike Delt Data abonnement, Delt Data 100GB og Delt Data 300GB. Det sendes automatisk varsling til et alternativt når forbruk passerer 80% og 10% av inkludert datamengde i pakken. Delt Data tilbys på forespørsel.

Kontakt oss på kundeservice@sagamobil.no

Følg oss på sosiale medier