Bli medeier i
Saga Mobil

Det strategiske målet er å ha minst 32.000 bedriftskunder og 10.000 privatkunder i 2027, og en årlig omsetning over MNOK 100. Potensialet for verdiøkning av selskapet er stort.

Slik følger du emisjonen

 1. Klikk knappen «Følg emisjon» i spalten til venstre.
 2. Skriv inn e-postadressen din.
 3. Følg med på oppdateringer; du kan investere fra 5.000 NOK når emisjonen åpner.
 4. Del gjerne med andre!

Bli medeier i Saga Mobil!

Saga Mobil har vært i drift i 6 år. Vi har opplevd vekst hvert eneste år siden oppstart, og omsatte i 2022 for over MNOK 20. Fra 2021 til 2022 så vi en omsetningsøkning på 40%. Vi har gjennom disse 6 årene etablert solide verdikjeder som fungerer godt. Hovedfokus er løsninger for bedriftsmarkedet, og da med særlig innretning mot små og mellomstore bedrifter. Vi vektlegger kvalitet og har solide marginer både innfor privat- og bedriftssegmentet. Videre har vi en bred tilnærming til salg og distribusjon, med egne selgere og et nasjonalt forhandlernett

I vår virksomhet er det 3 sentrale bærebjelker – Konkurransedyktige priser, en komplett produktportefølje og en eksepsjonell kundeservice. Våre eiere heier på oss, og vi har i dag en eierstruktur med over 80 eiere, som utgjør et tverrsnitt av norske små og mellomstore bedrifter.

Saga Mobil som mobilselskap har betydelig kompetanse og lang erfaring, både blant medarbeidere og i styret. Vi setter nå større fart og investerer i vekst i kundebasen. Dette vil raskt ta oss til break-even, og videre til overskudd i selskapet. Vi regner med at underliggende drift er cashflow positiv allerede i 2024.

Saga Mobil sin overordnede strategi er at vi i 2027 skal ha minst 32.000 bedriftskunder og 10.000 privatkunder, og en årlig omsetning over MNOK 100. Potensialet for verdiøkning av selskapet er stort.

 • Etablert 2017
 • Hovedkontor Setermoen
 • Regionkontor Mo i Rana, Trondheim og Oslo
 • Bedrift- og privatmarkedet
 • Egen kundeservice
 • 7.800 aktive brukere
 • 30 forhandlere
 • 9 medarbeidere

Daglig leder
Jan Inge Johnsen
Mob: 900 53 000
Mail: jan@sagamobil.no

Gründer
Knut-Bjørnar Braathen
Mob: 901 00 099
Mail: knut@sagamobil.no 

Fornøyde kunder

Engenes Fiskeriselskap

Vi har vært kunde siden 2017 og er svært fornøyd med Saga Mobil som leverandør av telefoni og datakommunikasjon til rederiet! Rederiet er avhengig av løsninger som er tilpasset vår virksomhet og vi får vi personlig oppfølging, en stabil telefoniløsning som er direkte tilpasset vår virksomhet og en kundeservice som må være Norges beste!
Høsten 2018 fikk vi brann i en av våre båter 79 nautiske mil fra land. Da opplevde vi hvor viktig det er for rederiet å ha Saga Mobil som leverandør. Gjennom gode innspill til våre beredskapsplaner og kommunikasjonsløsninger var det enkelt for oss endre vår telefoniløsning til beredskapsmodus slik at vi kunne ivareta våre ansatte, pårørende og myndigheter på en god måte.

Johannes Arvesen
Daglig leder, Engenes Fiskeriselskap AS

Høytrykksvakta

Vi har brukt Saga Mobil helt fra starten av og vi er veldig fornøyd med både dekningsgrad og prisene vi betaler. Vi er en bedrift som har 24 timers vakttjeneste, og som forsikringspartner er tilgjengelighet pri.1 for oss.

Saga Mobil er den eneste av våre leverandører som får 10 poeng, alt lar seg ordne, og vi får aldri nei. Høytrykksvakta holder til i Tromsø, vårt bærekraftsmål nr 1 er å handle lokalt der dette mulig. Det å bruke det nordnorske næringslivet er viktig for oss.

Per Olsen
Daglig leder, Høytrykksvakta

Viggo Eriksen

Vi har vært kunde siden Saga Mobil ble etablert i 2017. Selskapet tilbyr gode og stabile løsninger og en fantastisk kundeservice! Kan virkelig anbefales!

Viggo Eriksen
Viggo Eriksen AS

Hålogaland Transportselskap

Saga Mobil har en kundeservice og kundeoppfølging som må være Norges beste! Derfor har vi i Hålogaland Transportselskap har vært kunde i Saga Mobil i mange år!

Andreas Enevoldsen
Daglig leder, Hålogaland Transportselskap

Registrer din interesse for å bli medeier i Saga Mobil!

Har du et indikativt beløp du ønsker å investere kan du registrere det her. Indikasjonen er ikke bindende. Du vil bli kontaktet per e-post når muligheten for forhåndstegning åpner. Du vil da få tilsendt lenke og informasjon om hvordan du gjennomfører investeringen, samt et tilhørende komplett investeringstilbud som setter deg i stand til å bedre vurdere investeringsmuligheten. Gjennom å fylle ut og sende inn dette skjemaet, gir du tillatelse for at vi deler informasjonen med Folkeinvest.